Ga naar de inhoud

ICAF 2017: Kom in beweging!

ICAF 2017: Kom in beweging!

Minder dan een week tot het ICAF!  De eerste internationale kunstenaars zijn in Rotterdam, de flyers worden verspreid en mensen van over de hele wereld schrijven zich in voor hun eigen unieke festivalervaring. Hier zijn drie stappen om in beweging te komen:

1. SCHRIJF JE IN
Als je je nog niet ingeschreven hebt, doe dit zo snel mogelijk om zeker te zijn van de festival ervaring naar eigen keuze. Kijk naar het volledige programma en het blokkenschema, en schrijf je op deze pagina in. Heb je hulp nodig? Stuur een e-mail naar info@icafrotterdam.com.

2. SPREAD THE WORD
Zonder jou kan deze beweging niet groter worden. Deel het festival met anderen en gebruik de hashtag #movewithme om hen uit te nodigen ook in beweging te komen!

3. DRAAG BIJ
Sinds 2014 biedt het ICAF deelnemers de kans om bij te dragen aan een speciale ICAF multi-media installatie. Dit jaar onderzoekt de installatie wat jij denkt dat de potentie van kunst is: kan het mensen verbinden, verrassen, inspireren, in beweging brengen? Deel je gedachten en draag bij aan de installatie door de volgende zin compleet te maken in een tweet, blogpost, foto of video: “Move with me to discover art’s potential to…” Deel je idee op Facebook, Twitter of Instagram en gebruik de hashtags #movewithme en #icaf2017, of stuur een e-mail naar roos@icafrotterdam.com.