Ga naar de inhoud

ICAF 2017: Laatste Nieuws

ICAF 2017: Laatste Nieuws

Ondertussen bij het ICAF… 

  • Als gevolg van onvoorziene omstandigheden is Dudley Cocke niet in staat om naar Nederland te komen. Om die reden moeten we zijn driedaagse theaterconversatie annuleren. We werken hard aan een oplossing. 
  • De volgende workshops zijn uitverkocht: vrijdag 31 maart – route 5 – Theater en ontwikkeling in de stijl van Kenya. Vrijdag 31 maart – route 8 – Exodus 2.0 en Nothing About Us Without Us. Zaterdag 1 april – route 5 – Hollandse wijzen en Droom. Zaterdag 1 april – route 10 – Fysiek Theater in Nicaraguaanse gevangenissen en Exodus 2.0. 
  • Van Brazilië naar Rotterdam: Carroça de Mamulengos zijn op 15 maart aangekomen in Nederland en bevinden zich nu in Delftshaven! De komende dagen zal Carroça samen met de lokale Kaapverdiaanse gemeenschap een feestelijke, multidisciplinaire afsluiting van het festival maken. 
  • De Go-Li is onderweg! Het opblaasbare theater van Drama Box reist naar Nederland helemaal vanuit Singapore, en Channel NewsAsia deed verslag. 
  • Het Namatjira Project ontvangt veel positieve pers op de radio, de televisie, en in de krant. The Australian en Weekend Australian publiceerden artikelen over dit bijzondere project. 
  • Van Nieuw Zeeland tot Slowakije en van Singpore tot Zweden: ICAF deelnemers komen van over de hele wereld!