Ga naar de inhoud

Showcase BasketBeat

Showcase BasketBeat

Begin november keerde BasketBeat terug naar Rotterdam. Op de vorige editie van het ICAF heeft Josep-Maria Aragay uit Barcelona een fascinerende workshop gegeven over de methode die hij ontwikkelt heeft om jongeren op straat vertrouwd te maken met muziek en dans. De afgelopen week heeft hij samengewerkt met De Nieuwe Kans en Yets Foundation, twee organisaties die jongeren inspireren meer controle over hun levens te nemen. Tot nu toe zijn de samenwerkingen heel waardevol en verrijkend. De eerste delen van de workshop richten zich voornamelijk op het creeren van eenheid in de groep, en de laatste delen op het maken van meer gecompliceerde ritmes en nummers. Op donderdagmiddag 19 november laat een aantal van de jongeren in Islemunda zien en horen wat ze tot nu toe in de workshops gedaan hebben. Met BasketBeat laten zij zien dat je met creativiteit, motivatie en, het belangrijkste, met elkaar van basketbal beats muziek kunt maken.

WAT Showcase BasketBeat
WANNEER Donderdag 19 november 14.00
WAAR Islemunda, Podium van IJsselmonde
TOEGANG Gratis

Om aan te melden, stuur een e-mail naar: info@icafrotterdam.com. Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/events/1018451121511182.