Ga naar de inhoud

Even voorstellen: ons nieuwe teamlid!

Even voorstellen: ons nieuwe teamlid!

We zijn erg blij om het nieuws met jullie te delen dat we een nieuw teamlid hebben hier bij ICAF! De geweldige Amy Gowen is onlangs toegetreden tot het ICAF-team. In een paar weken is ze een gelijkwaardig lid van het team geworden naast Anamaria en Jasmina en zal ze toezicht houden op de taken van co-programmering en communicatie. Amy (geboren in het Verenigd Koninkrijk maar woonachtig in Nederland) werkte eerder als City and Arts Curator bij Onomatopee in Eindhoven en is alumnus van het Utrecht University Arts and Society programma waar ze onderzoek deed naar de relatie tussen kunst en de commons. Amy blijft gefascineerd door de cruciale rol die community arts speelt bij het vormgeven van de samenleving en is daarom verheugd om te gaan werken aan de Open Oproep voor ICAF 2023 en om te beginnen met praten met community arts-beoefenaars van over de hele wereld.