Ga naar de inhoud

ICAF NWE MKRS festival vindt NU plaats

ICAF NWE MKRS festival vindt NU plaats

In Rotterdam vieren we momenteel ons jaarlijkse nationale Festival ICAF NWE MKRS. Een festival speciaal voor jong talent en artist-facilitators binnen de community arts sector hier in Nederland. Als onderdeel van het festivalprogramma faciliteert professor Sruti Bala, van de Universiteit van Amsterdam, een diepgaand gesprek met Jasmina, samen met docenten van Nederlandse kunstacademies, beleidsmakers uit het Nederlandse culturele veld en een van de jonge theaterregisseurs die zullen worden presenteren hun werk op het festival. Het gesprek centreert de valkuilen in onze huidige ‘participatiemaatschappij’ en stelt de vraag wat de rol van de kunstenaar is als het gaat om participatieve kunstprocessen van vandaag. Houd er rekening mee dat het programma alleen in het Nederlands zal plaatsvinden. Meer informatie over het evenement en het hele NWE MKRS-programma vind je hier.

Elk jaar biedt ICAF NEW MKRS een fantastische gelegenheid om het nieuwe, eigen talent dat we in Nederland hebben te erkennen. Werken met jong talent blijft van het grootste belang voor ICAF, en met de ICAF Worldwide Hubs die we momenteel ontwikkelen, waaronder onze gevestigde Hub in Singapore, willen we jonge talenten uit Nederland verbinden met die elders in de wereld en blijven koesteren de uitwisseling van methodieken, kennis en ervaring.