Ga naar de inhoud

Programma ICAF 2017 nu online!

Programma ICAF 2017 nu online!

Het volledige programma van ICAF 2017 staat nu online!  Schrijf je in voor je eigen unieke festivalervaring. Kies de dag(en) waarop je het ICAF kunt bijwonen, vind je favoriete route en vergeet niet te registreren!

DOWNLOAD PROGRAMMA | DOWNLOAD BLOKKENSCHEMA 

In het programmaboek kun je alle informatie vinden over de gee╠łngageerde kunstenaars die onderdeel zijn van ICAF 2017. Ondanks verschillen in stijl en methodes, geloven ze allemaal in het belang van co-creatie met mensen die normaliter niet of nauwelijks toegang hebben tot de kunst en wiens perspectieven en verhalen er net zo toe doen als van mensen die deze toegang wel van huis uit hebben. 

Door een min of meer onvoorspelbaar proces van ongevraagde voorstellen, suggesties van gastcuratoren, tips van vrienden, toevallige ontmoetingen en buitenlandse reizen, zijn wij er in geslaagd een spannend programma samen te stellen. Er zitten alle denkbare kunstdisciplines in, het vertegenwoordigt alle continenten van de wereld, en het verhoudt zich meer dan ooit tot de urgente kwesties van onze tijd. Het maakt een statement: community art, hoe het zich ook manifesteert of welke betekenis je verbindt aan deze betwiste term, is de meest relevante en noodzakelijke kunstpraktijk in de roerige wereld van vandaag.