Ga naar de inhoud

Catalina García en Barrio Comparsa keren terug

Catalina García en Barrio Comparsa keren terug

In maart keerde Catalina García terug naar Nederland om een workshop te geven over parade-maken op Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar verblijf in Nederland gaf Catalina ook een inspirerende presentatie in Utrecht over het werk van Barrio Comparsa in Medellín and faciliteerde ze een lente ritueel in het Immerloo Park in Arnhem. Kunstbedrijf Arnhem heeft haar nu gevraagd om terug te komen om een parade te maken op vrijdag 10 juli. 

In de tussentijd heeft de methodologie van Barrio Comparsa ook een parade geinspireerd die plaats zal vinden in Utrecht op vrijdag 3 juli. Deze parade zal worden gemaakt met bewoners van tien verschillende wijken en vindt plaats aan het begin van de Tour de France, die dit jaar op zaterdag 4 juli met een time trial in deze Nederlandse stad zal plaatsvinden. Bezoek https://utrecht2015.com/en/event/la-caravane-dutrecht voor meer informatie.