Ga naar de inhoud

Het definitieve ICAF programma is nu online

Het definitieve ICAF programma is nu online

Neem je tijd en bekijk op je gemak het ICAF programma, want anders mis je een paar van de mooie gezelschappen die er dit jaar zullen zijn. Afhankelijk van waar je in geïnteresseerd bent, variëren deze van muziek maken met een paar van de meest prominente community muzikanten ter wereld, tot dans, Cambodjaanse hiphop en participatieve video. Overdag kun je actief deelnemen, spelen, of rustig in je opnemen wat anderen zeggen of doen. Na het avondeten kun je genieten van een divers avondprogramma gevuld met film, live optredens en onze late night party

Klik hier om het programma te downloaden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt – en vergeet niet om ook alternatieven aan te geven voor het geval dat je eerste keuze niet langer beschikbaar is – kun je je direct inschrijven via onze website. Hou alsjeblieft in gedachten dat omdat we een non-profit evenement zijn, het nodig is om een deel van ons inkomen te halen uit de inschrijvingsprijzen. Toch realiseren we ons dat deze tijd financieel moeilijk kan zijn voor bijna iedereen. Om jullie tegemoet te komen introduceren we voor een beperkte tijd speciale, goedkopere ‘early bird’ tickets. Deze zijn beschikbaar tot 28 februari, dus wacht niet te lang.