Ga naar de inhoud

24-uur online programma door 3Pumpkins

24-uur online programma door 3Pumpkins

Kinderen blijven thuis

 

#KidsStayHome is een laagdrempelig kanaal met kunstactiviteiten voor het hele gezin. Het bevat 60 interactieve projecten waarin ouders en kinderen kunnen knutselen, dansen, koken en clown leren spelen

 

 

 

 

Say Louder Teahouse [‘zeg het harder theehuis’]

What did You Say Teahouse / 大声D茶室/ Warung Cakap Apa [wat zei je?-theehuis’] is een community arts-project dat in de beginfase van de COVID-19-lock-down is opgezet om contact te maken met geïsoleerd levende of vereenzaamde senioren. Het project maakt gebruik van meerdere talen die ouderen spreken, maar die tegenwoordig zelden in de Singaporese massamedia worden gebruikt. 

Het project maakt deel uit van een intersectoraal community project dat nieuwe artistieke inhoud creëert in diverse volkstalen (Chinese dialecten, Maleis en Tamil) voor senioren die tijdens de COVID-19-pandemie in een isolement geraakten als gevolg van (1) sluiting van dagactiviteitencentra voor ouderen, (2) stopzetting van sociale activiteiten en huisbezoeken en (3) sociale afstandsmaatregelen die hen actief ontmoedigen om naar buiten te gaan, aangezien bekend is dat het virus ernstigere gevolgen heeft voor ouderen. Door samen te werken met verschillende sociale diensten en met vrijwilligers, biedt het project zowel informatie als comfort tijdens deze verwarrende periode en daarna.

https://www.youtube.com/c/3Pumpkins/playlists