Ga naar de inhoud

Met trots introduceren we…. Roos Muis!

Met trots introduceren we…. Roos Muis!

In onze stoutste dromen realiseren we met ons platform iets wat er nog niet is. We bevragen de grenzen tussen de virtuele en de tastbare wereld. We vertalen de inclusieve, gelijkwaardige visie van het ICAF naar een digitale wereld. Om iets voor ons te kunnen zien wat er nog niet is, hebben we uiteraard een dromer en een visionair nodig. Daarom zijn we ontzettend blij dat we Roos Muis bereid hebben gevonden ons team de komende vier jaar te komen versterken. Zij zal zich bezig houden met het ontwikkelen van dit platform en het aansturen van een technisch team die dat mogelijk moet gaan maken.

Roos: “Ik ben zo blij om terug te zijn bij het ICAF, dit keer om ons interactief platform vorm te geven. Het ontwikkelen van een betrouwbare, virtuele ruimte samen met mijn collega’s, de ICAF community, ontwerpers en vele anderen zal een collectieve inspanning zijn waarvan ik me vereerd voel om deel van uit te maken. Ik breng mijn ervaring als schrijver, onderzoeker en lid van de ICAF community (sinds 2014!) mee om een ruimte te ontwikkelen die trouw is aan het festival. Ik kan niet wachten om je daar te ontmoeten en om elkaar te vergezellen als we de grenzen verkennen van wat mogelijk is voor onze gemeenschappen en voor elkaar.”