Ga naar de inhoud

OPEN CALL voor MEXE 2021 in Portugal!

OPEN CALL voor MEXE 2021 in Portugal!

Community theatergezelschap A’Pele uit Porto, Portugal, produceert elke twee jaar het community performance festival MEXE, waar wij als ICAF met trots mee worden geassocieerd. Op dit moment is er een Open Call voor projecten! In de komende editie viert MEXE zijn 10e verjaardag. MEXE is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een internationaal referentiepunt op het gebied van community arts. Net als vorig jaar krijgt ook deze editie een tweede locatie in de stad Viseu (Portugal). Alles bij elkaar opgeteld trokken de vijf voorgaande MEXE-festivals in totaal 1600 deelnemers uit 22 landen en meer dan 25.000 toeschouwers. Ze faciliteerden 200 activiteiten die op 47 verschillende locaties van de stad Porto werden getoond.

Het thema van het komende festival is ‘THE RISK’ (het risico). Je kunt tot 4 december je projectvoorstel voor een theater-, dans-, circus-, architectuur-, fotografie-, nieuwe media- of beeldende kunstproject indienen. Download hier de algemene voorwaarden: https://www.mexe.org.pt/en/