Ga naar inhoud

Save the Date: Summer School Augustus 2016

Save the Date: Summer School Augustus 2016

ICAF en Sharing Arts Society hebben samen plannen gemaakt voor het organiseren van een Summer School aan het einde van augustus 2016.  Sharing Arts Society (SAS) is een nieuw internationaal en intercultureel georiënteerd initiatief dat zich richt op ‘sharing’ kunstprojecten: kunst waarbij het publiek zowel komt halen als brengen en de kunstenaar gebruik maakt van de collectieve creativiteit van de groep. SAS experimenteert met en reflecteert op de kunst van het delen, het verzamelen van verhalen en het vernieuwen van tradities door middel van manifestaties in de openbare ruimte, onderzoek & debat, en in augustus 2016 ook in de vorm van een gezamenlijke ICAF/SAS Summer School. Van 22 tot 28 augustus zullen zij workshops aanbieden over de kunst van het parade maken onder leiding van internationale kunstenaars, waaronder partners uit Brazilië, België en Zuid-Afrika. Midden mei publiceren we een Summer School Special met daarin het complete programma, informatie over aanmelden, en meer.

(Foto Carroça de Mamulengos)