Ga naar de inhoud

BasketBeat terug in Rotterdam!

BasketBeat terug in Rotterdam!

In november komt BasketBeat terug naar Nederland! Op de vorige editie van het ICAF heeft Josep-Maria Aragay uit Barcelona een fascinerende workshop gegeven over een methode die hij ontwikkelt heeft om jongeren op straat vertrouwd te maken met muziek en dans. Na het ICAF wilden we graag samenwerken met Josep, omdat de link die hij tussen sport en community arts legt het waard is verder te onderzoeken. We zijn blij aan te kondigen dat Josep van 9 tot 20 november in de wijk Feyenoord in Rotterdam zal verblijven. In dat deel van de stad zal hij werken met De Nieuwe Kans, een organisatie die met jongeren werkt die actief hun levens willen verbeteren. Op dit moment zijn we ook de mogelijkheden aan het onderzoeken om de BasketBeat methodologie te introduceren binnen de Yets Foundation in Schiedam en Vlaardingen. Yets werkt met ex-professionele basketbalspelers om jongeren te inspireren meer controle over hun levens te nemen. Ben je geinteresseerd en wil je meer weten over BasketBeat in Nederland? Stuur een e-mail naar info@icafrotterdam.com!