Ga naar de inhoud

Boek ICAF In the Picture Online

Boek ICAF In the Picture Online

Op 2 april vierden we de publicatie van ons nieuwste boek ICAF in the Picture en de premiere van een speciaal geproduceerde documentaire over ons festival.  Het boek, welke een geschiedenis van het ICAF bevat en een goed leesbaar verhaal over de ontwikkeling van community art in verschillende hoeken van de wereld, is geillustreerd door prachtige foto’s van gerenommeerd fotograaf Peter van Beek en anderen. Om de inhoud voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken, geven we het boek nu ook online uit. Hier kunt u het .pdf bestand van ICAF in the Picture downloaden. Heeft u liever een persoonlijke hard copy van het boek, inclusief de DVD van de documentaire? Er zijn nog een klein aantal exemplaren te bestellen. U kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen met uw adresgegevens naar info@icafrotterdam.com met als onderwerp ‘ICAF in the Picture’. We zullen u een factuur sturen voor €10 incl. verzendkosten, nadat het bedrag overgemaakt is zullen we u het boek met DVD zo snel mogelijk via de post opsturen.