Ga naar inhoud

Ons ICAF City Program wordt gehost door Rotterdams Wijktheater, je kunt het volledige programma hier bekijken.

Voor het eerst presenteert ICAF een begeleidend stadsprogramma bij ons hoofdfestivalprogramma, speciaal samengesteld voor lokaal Rotterdams en familiepubliek. Ons City-programma deelt hetzelfde ethos als onze gebruikelijke ICAF-programmering, waarbij lokale, nationale en internationale gemeenschapskunstpraktijken en gemeenschapskunstprojecten worden gevierd, van grootschalige uitvoeringen tot intieme filmvertoningen tot educatieve en leuke workshops, maar deze keer brengen ze rechtstreeks naar verschillende locaties en openbare ruimtes in de stad.


Ons ICAF City-programma is ontstaan uit de wens om nog dieper in contact te komen met het publiek hier in Rotterdam, en om ervoor te zorgen dat ICAF steeds meer gemeenschappen en publiek dichter bij onze roots blijft bereiken, om ervoor te zorgen dat ons programma toegankelijk en plezierig is voor velen.


Het ICAF City Program begint op maandag 27 maart met een theatervoorstelling om 20:00 uur van Zlakto Paković in Podium Islemunda, en gaat door tot de sluitingsdag van ons festival op zondag 2 april. Zaterdagmiddag 1 april is onze speciale familiedag met workshops en optredens speciaal voor families en kinderen. Zie Rotterdam tot leven komen door de activering van community arts-praktijken en optredens die overal in de stad plaatsvinden!