Ga naar de inhoud

De aanloop naar ICAF 2023 trapt af met de online programmareeks van Drama Box

De aanloop naar ICAF 2023 trapt af met de online programmareeks van Drama Box

De aanloop naar ICAF 2023 trapt af met de online programmareeks van Drama Box

Doe aanstaande vrijdag 13 januari om 10.00 uur CET / 17.00 uur GMT+8 online mee via de Facebook-pagina of het YouTube-kanaal van Drama Box om meer te horen van Mekong Cultural Hub.

De aanloop naar ICAF 2023 begint officieel aanstaande vrijdag 13 januari, met de eerste in een online presentatiereeks geprogrammeerd door ICAF Singapore Hub, Drama Box.

De aankomende presentaties zullen maandelijks plaatsvinden van januari tot en tijdens ICAF 2023, en zullen organisaties uit Australië, Thailand, Taiwan, Japan en Singapore omvatten, met onderwerpen van artistieke interventies langs de Mekong rivier tot inclusiviteit voor artiesten met verschillende capaciteiten, navigeren door het politieke klimaat in Azië.

Het programma begint deze vrijdag met een gesprek onder leiding van Mekong Cultural Hub. Mekong Cultural Hub, opgericht in 2017, stelt culturele beoefenaars in staat om een ​​duurzaam en inclusief Azië te creëren. In dit gesprek hoor je meer over het werk van Mekong Cultural Hub in Creating Spaces in the Mekong Region.