Ga naar de inhoud

Mensen en Papieren, Formaat & de Pauluskerk

Mensen en Papieren, Formaat & de Pauluskerk

Een tip voor onze vrienden en collega’s in Nederland! De Rotterdamse Theatre of the Opressed organisatie Formaat nodigt je samen met de Pauluskerk van harte uit bij de tentoonstelling Mensen en Papieren van 11 t/m 30 augustus 2020 in de Werkplaats van Formaat aan de Westzeedijk 513 in Rotterdam. Deze tentoonstelling zou een onderdeel zijn geweest van het ICAF 2020, en aangezien het festival moest worden geannuleerd vanwege COVID19, zijn we blij om de tentoonstelling via deze weg toch nog onder de aandacht te kunnen brengen.

 

SCHADUW MUSEUM
In deze indringende, interactieve tentoonstelling van en over Rotterdammers zonder papieren ontdek je de verbindende werking van het licht en de diepte van de schaduw. Ervaar en onderzoek de taal, het systeem en de mens achter het label ‘ongedocumenteerd’.

 

WAAR EN WANNEER
Formaat, Westzeedijk 513, Rotterdam
Van 11 t/m 30 augustus 2020 tussen 13:00 – 21:15 uur
Per tijdslot van 75 minuten zijn maximaal 5 bezoekers welkom.

 

TICKETS
Bezoeken kan tijdens vooraf gereserveerde tijdsloten.
Kosten 15 Euro pp (indien je met een groep van 5 personen komt 10 pp).

Bestel je ticket hier: https://www.formaat.org/mensen-en-papieren/?fbclid=IwAR3T-PgDgz8TAtGAJYL9taCPZX_Ver4ys1cRuJ4y2aJFc2p_9PU4Mm8PbAg