Ga naar de inhoud

ICAF NEWS: LIVE-STREAMING MET APPALSHOP

ICAF NEWS: LIVE-STREAMING MET APPALSHOP

ICAF-8 moest geannuleerd worden, maar we blijven onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het harde werk, het enthousiasme en het engagement niet verloren te laten gaan. Terwijl we heel voorzichtig nadenken over een toekomstige alternatieve bijeenkomst, produceren we onder de noemer ICAF NEWS [link] filmpjes en berichten vanuit ons wereldwijde netwerk.

Ook livestream evenementen behoren tot de opties. Zo zijn we heel erg enthousiast over onze samenwerking met Appalshop/Roadside in Appalachia (VS)! Deze week organiseren we samen met hen een livestream sessie, waarbij we de documentaire ‘Tell me a Story, Sing me a Song’ (over optredens van het Roadside Theatre, Junebug Productions en A Traveling Jewish Theatre en de impact van hun werk op nietsvermoedende lokale toeschouwers) laten zien, gevolgd door een Zoomgesprek met Becca Finney (directeur Roadside) en Ben Fink (Roadside medewerker en organisator Performing Our Future coalitie). In dit gesprek zullen we het hebben over hun werk en hun ideeën met betrekking tot gemeenschapskunst.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! Woensdag 3 juni om 19:30 uur, stuur ons een mail naar info@icafrotterdam.com en je ontvangt de Zoomlink.