Ga naar de inhoud

Summer School: Wijziging Locatie!

Summer School: Wijziging Locatie!

De eerste helft van de Summer School-week heeft een wijziging van locatie!  Eerder hebben we gecommuniceerd dat de Summer School van maandag 22 augustus t/m woendag 24 augustus in Rotterdam zou plaatsvinden. De keuze voor Rotterdam was van logistieke, praktische aard. Echter, door verdere invullingen van het inhoudelijke programma zijn we toch tot de conclusie gekomen dat het beter is om de gehele Summer School – dus ook alle Masterclasses – naar in Utrecht Leidscherijn te verplaatsen, waar de Parade daadwerkelijk gemaakt en gelopen zal gaan worden. Op deze manier kunnen we beter inspelen, en ons laten inspireren, door de locatie.

Alle deelnemers aan de Summer School worden dus maandag 22 augustus verwacht op Boerderij de Vrijstaat, Leidsche Rijn (Utrecht). (route-omschrijving?) Daar zullen we blijven tot en met zondag de 28e. Je kunt je nog steeds voor de Sumemr School aanmelden!