Ga naar de inhoud

Community Arts Symposium in Pamplona, Spanje

Community Arts Symposium in Pamplona, Spanje

Op 12 en 13 maart 2015 zal de Gayarre Theatre in Pamplona in Spanje de 7 editie van de jaarlijkse symposium over kunst en sociale integratie organiseren. Het thema van dit jaar is ‘de kunstenaar als agent van sociale verandering’. Onze ICAF partner Eva Garcia produceert dit 2 daagse evenement. Sprekers zijn Volker Lösch (Staatstheater Stuttgart) en 2 mensen die wij goed kennen Alida Neslo en Nilo Berrocal. Alida werkt nu in Suriname nadat ze Dasarts en De Nieuw Amsterdam regisseerde. Nils is een Peruaanse muzikant en acteur die jaren lang werkte en woonde in Nederland.

For meer informatie (in Spaans) ga naar: http://www.mecd.gob.es/cultura-mecd/areas-cultura/artesescenicas/artes-escenicas-e-inclusion-social/jornadas-sobre-la-inclusion-social.html