Ga naar de inhoud

De Grote ICAF CIRC/US Show

De Grote ICAF CIRC/US Show

Slotfeest – De Grote ICAF CIRC/US Show
Zo. 3 april om 14.30 uur I Theater Zuidplein I Artists in Residence  Kaarten à € 4,50 kunt u reserveren uitsluitend via de kassa van Theater Zuidplein T 010-203 02 03 I http://www.theaterzuidplein.nl

De grote ICAF CIRC/US Show is het feestelijke slotevenement van de 5e editie van het International Community Arts Festival (ICAF).  Ron Bunzl, CIRC/US directeur en presentator is gevraagd om de resultaten van de vier ICAF artist-in-residencies van Botkyrka Community Theatre (Zweden), Dance United (Londen, Engeland), Favela Força (Brazilië) en Imbali Visual Literacy (Zuid-Afrika) te verweven met ‘acts’ die hij speciaal voor deze gelegenheid met Rotterdammers gaat maken. De Allstar Refjúdži Band (Praag) zal het programma muzikaal opluisteren.

Met hun opwindende mix van ska, rap, klezmer, dixieland, Chinese opera en Armeense en Koerdische ritmes zullen zij Rotterdam op hun grondvesten laten schudden. Ron Bunzl zal zelf als gastheer optreden tijdens dit spectaculaire multimedia programma vol van creativiteit en expressieve energie. Geniet van een middag vol dans, muziek, theater, fashion en design!